Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

CINE SUNTEM 

• Infiintata in anul 2004, SC ANABLUE COMPUTERS SRL a devenit in timp un brand important cunoscut si recunoscut in spectrul e-commerce din Romania,avand ca obiect de activitate comercializarea online de tehnica de calcul, solutii IT personalizate, produse IT &C,  componente PC  ,accesorii , periferice  , consumabile IT, s.a.m.d

Magazinul online anablue.ro isi propune sa pună la dispoziția dumneavoastra o gama generoasa  de produse de calitate exceptionala la  prețuri competitive, cu livrare imediată.

 

• Datorita calitatii produselor comercializate, a preturilor atractive si competitive , precum si promptitudinii cu care ne adresam asteptarilor clientilor, magazinul online anablue.ro a reusit sa detina un procent important din piata IT de specialitate.

 

Atu-urile si valorile  noastre  

- Pasiune, inovatie, spirit antreprenorial, responsabilitate, excelenta, deschidere catre nou

- Orientarea catre client : asteptarile si nevoile clientului sunt rasplatite cu promisiuni indeplinite, premise obligatorii ale unei colaborari de lunga durata.

- Stocurile generoase,actualizate  permanent si operativitatea excelenta a demersului de livrare , din momentul comenzii pana la livrarea efectiva  !

- Implementarea unui sistem informatic performant asociat departamentului de relatii cu clientii , asigura  reducerea timpilor de rezolvare a solicitarilor si  solutionarea eficienta a oricarui tip de solicitare.

-  ama de produse este extrem de atent aleasa, avand ca principal criteriu raportul optim cost -performanta , concomitent cu  realizarea unui mix de oferta foarte  competitiv, in raport cu cele mai exigente asteptari ale clientilor.

-  Anablue Computers . se mandreste cu reputatia de a actiona corect si etic in fiecare demers. Reputatia  noastra  este cladita pe valorile companiei si valorile angajatilor.

-  Satisfacția clienților stă în centrul preocupărilor noastre. Fiecare dintre angajații noștri contribuie la un climat competitiv, orientat catre performanta, pentru a oferi o experiență plăcută clientilor si partenerilor nostri


Interesul real față de cerințele clientilor ne-a determinat  sa colaboram cu furnizori de top din industria de profil, pentru a asigura o selectie optima de  produse, corelata cu o politica atent monitorizata de asigurare  a  calitatii   pe parcursul intregului proces de livrare a  produselor ,prin servicii de curierat rapid ,in sistem  door to door, catre beneficiarul final, clienti persoane fizice si juridice, oriunde  in Romania *.

Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților , abordarea unor solutii performante de comert online,optimizate permanent, vor rămâne mereu prioritățile noastre.