Antet Prima pagina
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Catalog produse
Oferta speciala
Informatii

Pentru acasa, universitate sau birou, in scop de browsing, multimedia sau gaming, de tip ultraportabil , classic, sau desktop-replacing, avem solutia potrivita pentru tine.

1200 de modele de laptop livrabile  3-48 h* ,discounturi pentru cantitati !

         Daca iti doresti un anumit model, si nu apare in site, cere info !

            Grabeste-te, dupa 01.02 preturile vor creste cu 5-35 %

                   

Prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

            Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, coroborata cu Regulamentul UE privind protecția datelor (GDPR) care  înlocuiește  Directiva 95/46 / CE ,societatea comerciala Anablue Computers SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

        Declaratia de notificare transmisa AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR  CU CARACTER PERSONAL, pe propria raspundere, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 27726/ 2015.

Scopul colectarii datelor este: IN MOD EXCLUSIV informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  anablue.ro, privind evolutia si starea comenzilor, fara  ca aceste date sa fie stocate, manipulate  sau prelucrate  in vreun fel  de  catre societatea care administreaza acest magazin online, SC ANABLUE COMPUTERS SRL  SECUIENI, JUD.BACAU  !

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda ,declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie utilizate EXCLUSIV in scopul finalizarii comenzilor lansate pe platforma anablue.ro, administrata de societatea comerciala ANABLUE COMPUTERS SRL, societate comerciala cu raspundere limitata , inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii datelor cu caracter personal ,si va dati astfel acordul ca toate aceste date personale sa fie utilizate in mod STRICT TEMPORAR  de catre anablue.ro, pe parcursul lansarii si prelucrarii comenzilor lansate de catre dvs  si ulterior, pe durata desfasurarii raportului contractual comercial ce deriva din vanzarea produselor comandate de catre client  !

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001, ART.12, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.                  

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa ANABLUE COMPUTERS SRL, Loc.Secuieni, Str.Liliacului nr.3, 607560, Jud.BACAU   va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, ANABLUE.RO , NU VA  notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newslettere sau alte forme electronice de comunicari comerciale, ci va folosi in acest sens DOAR  comunicarile telefonice, IAR ACESTEA DE ASEMENEA -  STRICT IN CONFORMITATE CU ETAPELE DE FINALIZARE A COMENZILOR IN DERULARE , PENTRU O BUNA SI OPTIMA  INFORMARE A CLIENTILOR  IN LEGATURA CU COMENZILE PLASATE !!

 

Anablue Computers SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul anablue.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
      Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate EXCLUSIV in scopul pentru care le-ati furnizat, STRICT SI EXCLUSIV pentru a administra si procesa comenzile plasate de dvs !

In acest sens, noi ne preocupam de a colabora cu operatorul economic care gazduieste pe serverele sale platforma de comert electronic pe care o administram, pentru a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

     De asemenea, Anablue Computers SRL   NU VA FURNIZA IN NICI O SITUATIE  datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, astfel ca acestea sunt tratate si prelucrate in conditii de siguranta, si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare,si regulamentelor internationale la care Romania este co-semnatara.

Aceste date sunt  transmise EXCLUSIV  catre operatorii de servicii de transport-curierat , in scopul finalizarii comenzilor lansate de catre beneficiari, concomitent cu informarea acestora  si respectand modul in  care  acestia din urma si-au dat acordul in consecinta

Regulamentul UE privind protecția datelor (GDPR) înlocuiește  Directiva 95/46 / CE  privind protecția datelor și a fost conceput pentru a armoniza legile privind confidențialitatea datelor din Europa, pentru a proteja și a conferi cetățenilor UE libertatea de confidențialitate a datelor și pentru a reformula modul în care organizațiile din regiune abordează datele confidențialitate.


          Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

1. anablue.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 27726.   

 

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, anablue.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind in mod EXCLUSIV situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate

 

 

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a  anablue.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27726, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate  STRICT in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

 

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc.Secuieni, STR.LILIACULUI 3, 607560, JUD.BACAU, in atentia S.C. Anablue Computers SRL , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc.Secuieni, STR.LILIACULUI 3, 607560, JUD.BACAU, in atentia S.C. Anablue Computers SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:   

 

     1.7.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

     1.7.2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

 

1.8. De asemenea, anablue.ro NU VA furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului niciunei companii cu care se afla in relatii de parteneriat ,CU EXCEPTIA furnizorilor de servicii de curierat, agreati de beneficiarul comenzii pentru derularea si finalizarea comenzilor lansate !

 

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate   doar catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, STRICT SI EXCLUSIV in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 

   

Va multumim !

Cu deosebita consideratie,

Echipa anablue.ro  

spacer
Cautare produs

Aniversam 20 ani cu  oferte excelente !

                                   MEGA REDUCERI 25-85 % ! STOCURI LIMITATE !

                               anablue.ro, laptopuri ultra-performante , la  preturi excelente, fara concurenta ! 

Mii de modele pe gustul tau, disponibile imediat, la preturi cu pana la 65%  mai mici decat concurenta !


Anablue.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ ,iar produsele afisate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard .

     Unele specificaţii , caracteristici sau preţurile afisate, pot fi modificate de catre producător / comerciant fără preaviz sau pot conţine erori de operare ! 

Toate promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocurilor   !

Atu-urile noatre : Calitate garantata, experienta de 2 decenii , preturi excelente  si livrare ultra-rapida !

Peste 950.000 de clienti multumiti ne recomanda !


Website detinut de Anablue Computers S.R.L., CIF: RO16199890, Reg.Com: J04/388/2004
Aniversam 20 ani cu oferte excelente !

anablue.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.