Antet Prima pagina
Cautare produs
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Catalog produse
Noutati
Informatii
        15 ani de oferte imbatabile !  
   Alege din peste 500 000 produse  !   
    Bucuria de  a cumpara avantajos !
 Prinde reducerile oferite la 3  produse cumparate !
      

Prelucrarea datelor

        Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

            Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, coroborata cu Regulamentul UE privind protecția datelor (GDPR) care  înlocuiește  Directiva 95/46 / CE ,societatea comerciala Anablue Computers SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

        Declaratia de notificare transmisa AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR  CU CARACTER PERSONAL, pe propria raspundere, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 27726/ 2015.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  anablue.ro, ESTE EXCLUSIV informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  anablue.ro , inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal ,si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre anablue.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ANABLUE COMPUTERS SRL , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi : activitati comerciale, campanii de promovare a produselor si serviciilor, campanii de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001, ART.12, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.                  

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa ANABLUE COMPUTERS SRL, Loc.Secuieni, Str.Liliacului nr.3, 607560, Jud.BACAU   va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, ANABLUE.RO poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Anablue Computers SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul anablue.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
      Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate EXCLUSIV in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

     De asemenea, Anablue Computers SRL   NU VA FURNIZA IN NICI O SITUATIE  datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, astfel ca acestea sunt tratate si prelucrate in conditii de siguranta, si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare,si regulamentelor internationale la care Romania este co-semnatara.Aceste date sunt  transmise EXCLUSIV  catre operatorii de servicii de transport-curierat , in scopul finalizarii comenzilor lansate de catre beneficiari, concomitent cu informarea acestora  si respectand modul in  care  acestia din urma si-au dat acordul in consecinta

Regulamentul UE privind protecția datelor (GDPR) înlocuiește  Directiva 95/46 / CE  privind protecția datelor și a fost conceput pentru a armoniza legile privind confidențialitatea datelor din Europa, pentru a proteja și a conferi cetățenilor UE libertatea de confidențialitate a datelor și pentru a reformula modul în care organizațiile din regiune abordează datele confidențialitate.


          Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

1. anablue.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 27726.

 

1.2. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, anablue.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

 

1.3. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a  anablue.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27726, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

 

1.5. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc.Secuieni, STR.LILIACULUI 3, 607560, JUD.BACAU, in atentia S.C. Anablue Computers SRL , va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

 

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Loc.Secuieni, STR.LILIACULUI 3, 607560, JUD.BACAU, in atentia S.C. Anablue Computers SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 

     1.7.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 

     1.7.2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 

     1.7.3. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

1.8. De asemenea, anablue.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

 

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 


   

Va multumim !

Cu deosebita consideratie,

Echipa anablue.ro  

 

spacer


www.price.ro - your shopping expert

Anablue.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ ,iar produsele afisate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard .

     Unele specificaţii , caracteristici sau preţurile afisate, pot fi modificate de catre producător / comerciant fără preaviz sau pot conţine erori de operare ! 

Toate promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocurilor   !

Sunati pentru confirmare , informare  sau rezervare  !


Website detinut de Anablue Computers S.R.L., CIF: RO16199890, Reg.Com: J04/388/2004