Antet Prima pagina
Cautare produs
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Catalog produse
Noutati
 PSD38G16002H, 8GB DDR3

Garantie: 60

 

Pret cu TVA: 297.54 Lei

Informatii


    360 degrees hardware & more

      acum peste  400.000  repere !

        

Prelucrarea datelor

                                                           

       Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

            Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Anablue Computers SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

        Declaratia de notificare transmisa AUTORITATII NATIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR  CU CARACTER PERSONAL, pe propria raspundere, a fost inregistrata la registratura generala a autoritatii de supraveghere sub nr. 27726/ 2015.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe  anablue.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a  anablue.ro , inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal ,si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre anablue.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ANABLUE COMPUTERS SRL , afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ANABLUE COMPUTERS  SRL atat afiliatilor sai precum si altei / altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001, ART.12, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.                  Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa ANABLUE COMPUTERS SRL, Loc.Secuieni, Str.Liliacului nr.3, Jud.BACAU   va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

Astfel, ANABLUE.RO poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

Anablue Computers SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul anablue.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
      Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

De asemenea, Anablue Computers SRL   poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament necesar de colaborare si  confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre,asigurători, in situatiile  in care beneficiarilor li s-au comunicat aceste aspecte iar acestia din urma si-au dat acordul in consecinta.
          Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Va multumim !

Cu deosebita consideratie,

Echipa anablue.ro  

 

 

 spacer


www.price.ro - your shopping expert

Anablue.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografiile au caracter informativ ,iar produsele afisate pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard .

     Unele specificaţii , caracteristici sau preţurile afisate, pot fi modificate de catre producător / comerciant fără preaviz sau pot conţine erori de operare ! 

Toate promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocurilor   !

Sunati pentru confirmare , informare  sau rezervare  !


Viziteaza site-ul Anablue.ro pe ShopMania
Website detinut de Anablue Computers S.R.L., CIF: RO16199890, Reg.Com: J04/388/2004